„Компас за дигитален маркетинг“ е написана от експерта Етиен Янев и отговаря на 20-те най-важни въпроса в онлайн комуникациите

 

 

На 1-ви март Индустриален и логистичен парк в Бургас ще се превърне в най-горещата точка за предприемачи и маркетолози, с премиерата на най-новата книга за дигитални комуникации – „Компас за дигитален маркетинг“, написана от Етиен Янев, експерт в сферата.

 

Събитието ще акцентира върху полезността и практичността за посетителите, като освен традиционно представяне на книга, ще включва презентация на тема „Приложения на AI технологиите в маркетинга“, както и традиционен нетуъркинг, в който професионалистите и любителите в сферата ще могат да обменят идеи и информация.

 

Който желае да се запише за присъствие, все още може да го направи, до изчерпване на местата, на този линк: https://forms.gle/mtQafzkdMDi2jD4N6 (предварителната регистрация е задължителна, за да се гарантира мястото).

 

Домакин на събитието ще бъде Индустриален и логитичен парк (ул. Крайезерна 155, Бургас), а стартът ще бъде даден в 16:00ч.

 

Авторът, Етиен Янев, е експерт по дигиален маркетинг с над 12-годишен опит. Преподава в основната програма на Softuni Digital и в чужбина. Събрал е въпросите в книгата след стотиците си интервюта и консултции със стартъпи, предприемачи и студенти. Етиен ще бъде на разположение за продуктивна дискусия по време на премиерата.

 

Събитие на премиерата във Facebook:

 https://www.facebook.com/events/3323195621259330

 

Телефон на Индустриален и логистичен парк: 087 646 9242