Сп. Enterprise и Национална асоциация на социално отговорните работодатели(НАСОР) с подкрепата на "Индустриален и логистичен парк - Бургас" и Община Бургас имаме удоволствието да Ви поканим на: 

Регионална среща на социално отговорните работели - устойчиво развитие и отговорен бизнес, която ще проведем на 27 март 2024 г. /сряда/  13.30 – 15.00 ч. гр.Бургас, ул. "Крайезерна" №155 Конферентна зала на Индустриален и логистичен парк Бургас. По време на събитието ще бъдат дискутирани темите:

???? Корпоративната социална отговорност и ползите за бизнеса и обществото ???? Партньорството между институциите, работодателите, хората с увреждания, техните възможности и потребности ???? Възможностите за развитието на условията в България за реализиране на социална отговорност ???? Развитие на успешни практики за устойчиво ???? Развитие на успешни практики за устойчиво развитие,осигуряване на съвременни модели на приобщаваща заетост и по-добър живот Очакваме да се включите в дискусията с конкретни мнения, предложения и идеи! ???? Вашето присъствие е важно! ???? Достъп: безплатно участие с предварителна регистрация.