Днес ще Ви представим пореден инвеститор, който от няколко години успешно се развива в Индустриален парк.

Това е компания „Хидробетон“ ООД, водещ български производител на готови бетонови смеси за строителството, тяхното транспортиране и полагане.

На практика това бе първата производствена база в Индустриален и логистичен парк – Бургас, която заработи официално преди повече от 4 години. През този период компанията се утвърди като коректен и надежден партньор на локалния пазар. Професионалното отношение към поетите ангажименти и качеството на продуктите им спечелиха сътрудничество с най-големите строителни фирми в региона и участие в изграждането на емблематични за града ни обществени и жилищни сгради. Работните действия се извършват с последно поколение машини, произведени от реномирани световни лидери в областта на бетонопроизводството. Освен, че са с висок капацитет и пълна автоматизация, те разполагат и с най-модерни системи за обезпрашаване, което прави процеса напълно екологичен. Базата в Бургас разполага и с рециклираща инсталация. Чрез нея остатъчният бетон се разделя на съставни компоненти, които отново се влагат в производството.

Към момента производителността е  110 кубика на час, което значи, че за 24 часа непрекъснат процес се достига до 2500-2600 кубика, необходима основно при полагане на големи количества за кратко време (например фундаменти на сгради и др.). В базата, разположена върху 11041 кв. м, квартал 46 на ПЗ „Север“ в гр. Бургас са инвестирани над 7 000 000, а броят на служителите е 32.

Ръководството на „Индустриален парк“ използва случая да поздрави  компания „Хидробетон“ ООД, която т.г. чества своя 20-ти юбилей! Пожелаваме ви успех!