Над 130 студенти посетиха „#NetProject: Дигитална трансформация за бизнеса“

Събитието запозна студенти в Бургас с новите тенденции при бизнеса в дигиталната ера

На 29-ти март в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” в Бургас се проведе събитие на тема „#NetProject: Дигитална трансформация за бизнеса“, което представи пред студенти актуалната тема за дигитална трансформация и колко важно е това явление за бъдещето на съвременните компании.

Събитието се организира от „Индустриален и логистичен парк Бургас“АД с партньорството на Община Бургас, ЕРП Академия и с любезното домакинство на Университет „Проф. д-р Асен Златаров”. Доц. д-р Магдалена Миткова, ректор на университета откри събитието, приветствено слово изказа и Стамен Стамов - изпълнителен директор на Индустриалния парк в Бургас. В препълнената зала присъстваха още и Златина Георгиева – пред. на борда на директорите в Индустриален парк, Ивелина Стратева - Директор на дирекция “Икономика и стоп.дейности”, Живко Димитров - Директор на дирекция "Управление на общинска собственост" към Община Бургас.

Форумът започна с презентации на Индустриален парк и Sutherland Global Services, а лекции по темата представиха Димитър Димитров от ERP.BG и Анастас Шопов от Team VISION Bulgaria. След това всички студенти получиха възможността да се запознаят с иновативния партньорски модел NetProject, който дава възможност за развитие в три направления – за внедрители и дилъри на системите за управление на бизнеса на ERP.BG, както и за външни разработчици на приложения за българската платформа EnterpriseOne®.