Екипът на Индустриален парк продължава да Ви представя различни компании, които развиват своите производства на територията на индустриалната зона. Днес ще Ви представим дружеството ТАЛ БУРГА ООД, които вече втора година продължават да развиват успешно своята дейност свързана с производството на дограма и окачени фасади разширява своето производство на територията на Индустриален и логистичен парк Бургас.

През 2018 година ТАЛ БУРГА ООД открива собствена модерна производствена база в Индустриален парк, като същевременно продължава да развива мрежата си от стратегически партньори на световно ниво и да разширява гамата си от предлагани продукти.

Производствената база на ТАЛ БУРГА ООД има капацитет на производство от 20 хил. кв. м. висококачествени фасада, дограма и разнообразни продукти. Базата, която е с големина от 1224 м2, разполага със съвременно техническо оборудване и машини с висока производителност, които се управляват с помощта на прецизни софтуерни решения. Именно комбинацията от съвременни технологии, сертифицирани материали и подготвени професионалисти гарантират качеството, безопасността и стриктното спазване на европейските регулации и световните стандарти в работата на ТАЛ БУРГА ООД. Компанията е участвала в реализирането на редица значими за град Бургас постройки, последната от които – фасадата на емблематичният за града хотел „България“.

Индикатор за бързото развитие на техния бранд е и факта, че компанията закупи втори парцел в Индустриален парк върху който тъкмо стартира изграждането на нова производствена база за студен обработка на метали. Новият парцел е с големина от 2380 м2, а производствената сграда ще бъде с 1200 м2 РЗП.

Компанията е дъщерно дружество на TAL Engineering, която от 2012 година насам има 35% пазарен дял в България и се позиционира като безспорен лидер във високия сегмент на този тип производство. Общата инвестиция в Бургас е за над 2 млн. лв, а работните места 22.