Google и SoftUni Digital с любезното съдействие на „Индустриален и логистичен парк – Бургас"АД и Бургаска Търговско-промишлена палата  организират Безплатно Обучение по Дигитален маркетинг в Бургас, което ще се проведе в четвъртък 31.05.2018г. от 15:30ч. в сградата на БТПП на ул.Булаир 9.

На 14-ти май стартира проектът на Google Дигитален гараж /learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh/ в сътрудничество със SoftUni Digital /digital.softuni.bg/! 12 специално обучени от Google консултанти ще водят
безплатни семинари и индивидуални обучения в повече от 37 града в България!

 Трейнърите ще се фокусират върху възможностите, които дигиталният свят предоставя и ще обучават представители и собственици на малки и средно големи фирми, както и всички желаещи да обогатят дигиталните си умения в използването на онлайн инструменти за растеж.
Google има за цел да обучи 15 000 души от малки и средни предприятия до края на годината.

 Какво е Дигитален гараж?

Дигитален гараж е програма, която помага на хората да подобрят дигиталните си умения безплатно. Програмата предлага онлайн и офлайн обучения, създадени от
Google, които допринасят за разрастването на бизнеса онлайн, следвайки собствено темпо и чрез гъвкави и персонализирани уроци. Кампанията в България стартира през месец май 2018 г. и ще продължи до края на 2018 г.
Защо онлайн присъствието е толкова важно за малките и средни бизнеси?
Регистрирайте се ТУК или директно на самото събитие.