Скъпи приятели,

Поради въведеното извънредно положение в България по повод разпространението на заболеваемостта с COVID 19 (Коронавирус), събитието ще се проведе през ЕСЕНТА НА 2020 г. Очаквайте повече подробности, както и точна дата и час на провеждане!

И тази година "Бургас бизнес рън" ще събере десетки фирми, а средствата от състезанието ще бъдат дарени за благотворителност.

След предишните издания в Бизнес Парк София, Индустриалната зона на Пловдив и Варна, тази година благотворителното спортно събитие Business Run отново ще се проведе в Индустриален и логистичен парк - Бургас. Миналата година в него се включиха 15 отбора с 60 участника, които са служители в различни компании. 

Стартът ще бъде даден (през езента на 2020г.) пред административната сграда на Индустриален и логистичен парк - Бургас, ул. "Крайезерна №155. Трасето премина по улиците в бизнес зоната и в близост до живописния бряг на езерото Вая.

Спортното събитие се провежда от 2013 година първо в Бизнес Парк София, след това през 2017 г. в Индустриалната зона на Пловдив, през 2018 г. във Варна, а от 2019 година и в Индустриален и логистичен парк Бургас със съдействието на Община Бургас.

Очакваме Ви 

Линк към страницата на събитието: https://burgas.businessrun.bg/

За повече информация - 0876469242 Петър Иванов или на mail p.ivanov@industrialpark-burgas.bg