Start It Smart Burgas за първи път организира местното издание на Startup Europe Week (SEW) в Бургас, част от европейската инициатива на Startup Europe.

Startup Europe Week (SEW) е серия координирани събития, които ще се провеждат в повече от 300 града в Европа в седмицата 5-9 март. Национален координатор на SEW за България e мрежата EDIT, част от която е и Start It Smart Burgas.

SEW18 Burgas ще е двучасово събитие, а темата и целта на събитието ще са да представят всичките възможности насочени към предприемаческата общност в Бургас, предлагани както от публичния сектор, така и от местните бизнеси.

В SEW18 Burgas ще вземат участие представители на Община Бургас, ИКТ Клъстър Бургас, Индустриален и Логистичен Парк Бургас, BurgasLab, Петър Русев и Здравко Генчев от стартъпа Maxcart, също и Неда Калчева която има опит като CTO и инвеститор в глобални стартъпи.

В края на събитието ще иматe възможността да задаватe въпроси на всеки от лекторите. Предвидили сме и време за нетуъркинг, за да имате възможност да обмените контакти с хората, които биха ви помогнали да стартирате или развиете стартъпа или стартиращата ви компания.

Събитието ще стартира точно в 19 часа на 6 март в зала "Георги Баев" на Културен Център Морско Казино Бургас. Залата ще бъде отворена за вход от 18:30.

Събитието е безплатно, но ви молим да си запазите място като си вземете билет през платформата F6. Натиснете червения бутон "Get your ticket" и въведете своите данни през този линк: https://www.f6s.com/sew18burgas