Индустриален и логистичен парк Бургас с Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК) и любезното съдействие на Кариерния център на Университет "проф. д-р Асен Златаров" КАРИЕРЕН ФОРУМ 1.0 – „КАЖЕТЕ „ДА“ НА КАРИЕРА В БУРГАС“.
Форумът ще бъде проведен на 05.11.2020 г. (четвъртък) от 10:00 ч. до 15:00 ч в сградата на медицинския факултет на университета. Ако искате да опознаете бъдещите професионалисти и квалифицирани висшисти от Бургас и региона, то кариерният форум Ви предлага идеалната платформа за това.

Нашата цел?
Да срещнем образовани и амбициозни млади специалисти с топ компании, както и представяне на активни регионални фирми.

Какво Ви очаква?
Интересни и запомнящи се срещи, блиц интервюта и много нови възможности за нетуъркинг, както със студентите така и с компаниите на форума

При нужда от допълнителна информация може да се свържете с г-жа Любаша Игнатовска, отговорно лице ГБИТК на имейл ljubascha.ignatovska@ahk.bg или с г-н Петър Иванов, отговорно лице Индустриален и логистичен парк Бургас на имейл p.ivanov@industrialpark-burgas.bg .

Нещо интересно?
За обмяна на опит и добри практики, ГБИТК и Индустриалният и логистичен парк Бургас организират от 17:00 часа нетуъркинг коктейл в сградата на индустриалния парк, където всички участници - студенти и компании, ще имат възможност да се запознаят и разговарят в неформална обстановка.

Събитието ще се проведе при стриктно спазване на регулациите във връзка с епидемичната обстановка в страната.

За допълнителни въпроси с удоволствие сме на Ваше разположение! Очакваме Ви!