Тече последен етап от строително-монтажните работи по изграждането на новата база на "Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт", част от групата "Мак Порт", основана в Италия и с представителства към момента в Австрия, Албания, а скоро и в България.

Компанията-инвеститор има високи изисквания към качеството на своята сграда, която се строи от бургаската фирма "Кабано" ООД. Красивата административна част ще бъде на 3 етажа, със стъклена фасада и прекрасна гледка към езерото Вая. Помещенията са снабдени с газ за отопление, а  ремонтното хале ще разполага с 10-тонен мостов едногредов кран. Теренът на "Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт" е с площ от 5862 м2 и се намира в кв. 43 на Индустриален и логистичен парк - Бургас. Размерът на инвестицията е над 1 500 000 лв.

Основната дейност на компанията включва обслужване, ремонт, продажба на резервни части и всякакво техническо съдействие, свързано с експлоатацията на пристанищна техника с марката "Либхер" - продукти от "Maritime" дивизията на световния бранд. "Би Ес Ем Балкан Сървис Мениджмънт" има вече утвърдени клиенти в лицето на големи черноморски пристанища.

Очакванията са строително-монтажните работи да приключат до края на месец август тази година.